woensdag 6 juli 2011

glas-in-lood

In het laatste bericht schreef ik dat ik mijn laatste tentamen gehaald had. Inmiddels is mijn laatste verslag ingeleverd, nagekeken en goedgekeurd. En dat betekent dat ik weer afgestudeerd ben. Vandaag* was de diploma-uitreiking. We waren met vier kandidaten. Dat is voor mijn studie een vrij kleine groep, maar toch werd het geheel met mooie verhalen over het gedane onderzoek en andere anekdotes opgeluisterd. Vanwege de privacy van anderen hier geen foto's van de uitreiking zelf. Dit is een deel van de muurschildering van de aula van het academiegebouw.
En hier een foto van een heel bijzonder cadeau dat ik gekregen heb, voor mijn afstuderen én mijn verjaardag.


Ik ben reuze blij met dit bijzondere glas-in-loodraam!

Nog een kleine impressie van de lekkernijen en cadeaus:

Kijk! Zie je die emmer? Dat is nog eens een grote suikerspin!
Lekker hoor, één keer per jaar!

Wist u dat...er na het onweer en de hagelbuien nog steeds tien peren aan ons pereboompje zitten? Dit is het eerste jaar dat hij vruchten geeft, dus ik ben heel benieuwd hoeveel het er uiteindelijk zullen zijn en hoe ze smaken!

En dat... ik best weet dat de naam van het boompje volgens de nieuwe spelling (of in elk geval sinds de spellingsregels van 1997) mét een n geschreven hoort te worden. Maar vandaag is mijn dag en heb ik daar geen zin in. Ach, misschien kan ik daar mijn leraar Nederlands nog de schuld van geven (zie onderaan dit bericht).

* Ik typ dit wel op de dag van de uitreiking, maar het bericht wordt pas later geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten