woensdag 25 augustus 2010

bruiloft op slippers

Deze zomer hadden Vriend en ik vier bruiloften om mee te vieren. Inmiddels zijn ze allevier al geweest.
Twee bruiloften waren op dezelfde dag. O zo niet handig! Gelukkig lagen de locaties van die twee bruiloften niet al te ver uit elkaar en sloten de programma's aardig op elkaar aan. Een leuk jurkje had ik in december al gevonden (leuke feestjurkjes zag ik in overvloed in de winkels zo rond de Kerstdagen; het jurkje voor de laatste bruiloft in augustus was een stuk moeilijker om te vinden). Schoenen met hakjes had ik er ook wel bij. Dus voor de ontspannen maar wel klassieke bruiloft van mijn nicht(je) was alles mooi in orde.
Maar de andere bruiloft was iets anders vormgegeven en vond plaats op een camping / bij een bos. En tja, dan zijn hakjes he-le-maal niet handig. Ik ben sowieso al helemaal geen held op hakken. En dan in een bos?
Dus heb ik een paar teenslippers opgeleukt*. De steentjes hebben dezelfde kleur als het jurkje en de pailletten op mijn eerste zelfgemaakte tas. Die tas verdient later een eigen post.


Dit zijn foto's van de slippers vóór en tijdens het knutselen. Natuurlijk heb ik vergeten een foto van het resultaat te maken. En voor de volgende keer heb ik geleerd dat de plaksteentjes niet zo goed uit zichzelf blijven plakken als met secondelijm.
De slippers zijn helaas niet van vakantie mee teruggekomen. Daarom maar een stuk uit een van de poseerfoto's bij de trouwauto...

Aangekomen bij de tweede bruiloft was er nog net tijd om mijn hakjes te wisselen voor slippers, en voor Vriend om zijn das af te doen.
We voelden ons nog steeds flink 'overdressed'. Blij dat we ook iets meer gewone, maar wel gezellige kleding bij ons hadden (spijkerbroek en bloes/tuniek) hebben we ons na de ceremonie toch maar even omgekleed. Gelukkig bleef het die dag op beide feesten tot na het eten (bbq/buffet) droog!

Na afgelopen zaterdag ben ik wel even klaar met bruiloften dit jaar...

Useless fact: er stonden eerst vijf bruiloften op het programma voor deze zomer!
Maar ik hoop dat van uitstel geen afstel komt!

* opgeleukt / gepimpt / geupgraded / versierd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten